Concept

De nieuwe trends op de woningmarkt vragen om een andere manier van denken over wonen. Met name het aantal één- en tweepersoons- huishoudens neemt enorm toe. Deze toename wordt niet alleen veroorzaakt door de vergrijzing, maar ook door jongeren die langer alleenstaand zijn of gezinsverkleining vanwege echtscheiding. Of denk aan tijdelijke huisvesting voor expats en statushouders. Om diverse redenen vragen verschillende doelgroepen van jongere en middelbare leeftijd om flexibele en betaalbare huisvesting.

Innovatieve oplossing  bij nieuwbouw en herontwikkeling

De FlexxBoxx kan bij de oplevering van een nieuwbouwproject worden gebruikt als afbouwpakket van de woning. De box wordt geprefabriceerd in de fabriek. De afbouw van de casco-woning wordt hiermee volledig weersonafhankelijk en snel gerealiseerd. De kans op beschadiging en diefstal is veel kleiner. De FlexxBoxx is, mede vanwege de houtskeletbouw, duurzaam en demontabel waarmee de flexibiliteit van de woningen op de lange termijn blijft gewaarborgd. Maar ook bij de herontwikkeling van bestaande kantoorpanden of gedateerde appartementencomplexen biedt de FlexxBoxx deze en nog tal van andere voordelen.

 

“Tijdens de verbouw blijft de winkel open!”

Bij veel woningcorporaties en beleggers ligt de vraag voor hoe een gedateerd appartementencomplex om te bouwen naar toekomstbestendige en eigentijdse, trendy woonruimten met een hoog woon­comfort. Voorheen was er veelal sprake van een traditionele complexgewijze aanpak. Deze ging gepaard met hoge investeringen en een lange periode van huurderving. De FlexxBoxx maakt een transformatie met gespreide investeringen op basis van individuele woonruimten mogelijk. Na elke huuropzegging wordt een appartement of studio snel, tegen lage kosten en met minimale overlast voor de overige bewoners gemoderniseerd.

Modellen

 

Elk type van de FlexxBoxx bestaat uit een basismodel met diverse opties. Het basismodel beschikt standaard over een keuken en badkamer met wastafel, douche en toilet. Opties zijn onder andere extra kastruimte, slaapruimte in of op de box, werkruimte en uitbreiding van de keuken.

 

De FlexxBoxx kan ook speciaal voor uw project op maat worden ontworpen door onze eigen architect.

 

Het afwerkingsniveau, zoals bijvoorbeeld apparatuur en kleurstelling, biedt vele mogelijkheden. De FlexxBoxx kan in de hoek, met één zijde tegen de wand of in de vrije ruimte worden geplaatst. Door deze unieke eigenschap is optimaal ruimtegebruik in alle situaties gegarandeerd.

 

Partners

felxxboxx brabavast vandiessen oao ministerie